Amarantholja, kallpressad, oraffinerad 20 ml
20 ml
Jämför pris från 254 kr till 254 kr i 1 olika butiker
Produktstatistik Amaranthfröolja, kallpressad, oraffinerad INKL.: Amaranthus cruentus fröolja CAS-nummer: 68956-68-3 EG-nummer: 273-313-5 Oraffinerad olja, erhållen genom kallpressning av amarantfrön Amaranthus cruentus. Kristallisation vid temperaturer under 170 C är ett naturligt fenomen och påverkar inte produktens kvalitet Amaranth, även känd som amarant, är en av de tidigast domesticerade växterna i Sydamerika. Den innehåller mycket lättsmält protein, vitamin A och E Amarantholja innehåller essentiella omättade fettsyror, linolsyra, naturlig skvalen (minst 5%), vitamin E och A Verkan. Inom kosmetologi återfuktar amarantolja huden utmärkt (skvalen), stimulerar celldelningen i huden, förbättrar dess fasthet och "densitet", och har som ett resultat även anti-rynkor (vitamin A och E). På grund av skvaleninnehållet absorberas oljan lätt, och de ingredienser den innehåller når genom epidermis till dermis. Användning. Amarantholja kan vara en bas eller ett tillsats i kosmetiska produkter som krämer, balsam och serum. Den rekommenderade koncentrationen i kosmetiska formler är 5–100 %. Förvaring. Förvaras i rumstemperatur, skyddad från UV-strålar. Stäng flaskan ordentligt efter öppning. Vid temperaturer under 20 °C börjar några av fettsyrorna i oljan att kristallisera (en mjölkaktig suspension). Detta är en naturlig process som inte påverkar oljans kvalitet.
EAN
5902574350732
Beskrivning
Produktstatistik Amaranthfröolja, kallpressad, oraffinerad INKL.: Amaranthus cruentus fröolja CAS-nummer: 68956-68-3 EG-nummer: 273-313-5 Oraffinerad olja, erhållen genom kallpressning av amarantfrön Amaranthus cruentus. Kristallisation vid temperaturer under 170 C är ett naturligt fenomen och påverkar inte produktens kvalitet Amaranth, även känd som amarant, är en av de tidigast domesticerade växterna i Sydamerika. Den innehåller mycket lättsmält protein, vitamin A och E Amarantholja innehåller essentiella omättade fettsyror, linolsyra, naturlig skvalen (minst 5%), vitamin E och A Verkan. Inom kosmetologi återfuktar amarantolja huden utmärkt (skvalen), stimulerar celldelningen i huden, förbättrar dess fasthet och "densitet", och har som ett resultat även anti-rynkor (vitamin A och E). På grund av skvaleninnehållet absorberas oljan lätt, och de ingredienser den innehåller når genom epidermis till dermis. Användning. Amarantholja kan vara en bas eller ett tillsats i kosmetiska produkter som krämer, balsam och serum. Den rekommenderade koncentrationen i kosmetiska formler är 5–100 %. Förvaring. Förvaras i rumstemperatur, skyddad från UV-strålar. Stäng flaskan ordentligt efter öppning. Vid temperaturer under 20 °C börjar några av fettsyrorna i oljan att kristallisera (en mjölkaktig suspension). Detta är en naturlig process som inte påverkar oljans kvalitet.
Produktinformation
EAN
5902574350732
Amarantholja, kallpressad, oraffinerad 20 ml
20 ml
Jämför pris från 254 kr till 254 kr i 1 olika butiker
Jämför






