Vetegroddsolja 50 ml oraffinerad
Oraffinerad, 50 ml
Jämför pris från 230 kr till 230 kr i 1 olika butiker
Produktstatistik Industriell råvara: Vetegroddsolja INKL: Triticum Vulgare-olja CAS-nummer 68917-73-7 VETEGRÖNSOLJA , oraffinerad för kosmetiskt bruk, utvunnen genom kallpressning. Avsedd för mogen och torr hud. Tack vare sin unika sammansättning, och framför allt dess mycket höga innehåll av naturligt E-vitamin (149,40 mg per 100 g olja), gör den huden fastare och stramar upp, vilket minskar synliga rynkor. Naturligt E-vitamin är en kraftfull antioxidant, så oljan skyddar även huden från de skadliga effekterna av fria radikaler. Förutom E-vitamin innehåller oljan även ceramider, lecitin och omättade fettsyror. Ceramider fördröjer hudens naturliga åldrandeprocess, medan lecitin och fettsyror bibehåller hudens nuvarande tillstånd och korrekta återfuktning. Oljan har antiinflammatoriska, svullnadsdämpande och lugnande egenskaper (även om de senare inte är lika starka som till exempel andirobaolja). Appliceras på hår - minskar håravfall genom att ge näring åt hårsäckarna och stimulera mikrocirkulationen i huden. Användning. Rekommenderad koncentration i kosmetiska formler 5-95 %. Vetegroddsolja är en "tung" olja (mycket fet), och tack vare sin rika sammansättning kan den säkert blandas med andra "lättare" oljor (sötmandel, jojoba eller olivskvalan) så att den inte lämnar en fet känsla på huden och absorberas snabbare. Används som bas för en hår"mask" och kräver att den tvättas av med ett milt schampo efter cirka 40 minuters applicering. Oljan producerades i Polen, det finns inga speciella förvaringsrekommendationer. INKLUSIVET Namn: Triticum Vulgare-olja
EAN
5902574359575
Beskrivning
Produktstatistik Industriell råvara: Vetegroddsolja INKL: Triticum Vulgare-olja CAS-nummer 68917-73-7 VETEGRÖNSOLJA , oraffinerad för kosmetiskt bruk, utvunnen genom kallpressning. Avsedd för mogen och torr hud. Tack vare sin unika sammansättning, och framför allt dess mycket höga innehåll av naturligt E-vitamin (149,40 mg per 100 g olja), gör den huden fastare och stramar upp, vilket minskar synliga rynkor. Naturligt E-vitamin är en kraftfull antioxidant, så oljan skyddar även huden från de skadliga effekterna av fria radikaler. Förutom E-vitamin innehåller oljan även ceramider, lecitin och omättade fettsyror. Ceramider fördröjer hudens naturliga åldrandeprocess, medan lecitin och fettsyror bibehåller hudens nuvarande tillstånd och korrekta återfuktning. Oljan har antiinflammatoriska, svullnadsdämpande och lugnande egenskaper (även om de senare inte är lika starka som till exempel andirobaolja). Appliceras på hår - minskar håravfall genom att ge näring åt hårsäckarna och stimulera mikrocirkulationen i huden. Användning. Rekommenderad koncentration i kosmetiska formler 5-95 %. Vetegroddsolja är en "tung" olja (mycket fet), och tack vare sin rika sammansättning kan den säkert blandas med andra "lättare" oljor (sötmandel, jojoba eller olivskvalan) så att den inte lämnar en fet känsla på huden och absorberas snabbare. Används som bas för en hår"mask" och kräver att den tvättas av med ett milt schampo efter cirka 40 minuters applicering. Oljan producerades i Polen, det finns inga speciella förvaringsrekommendationer. INKLUSIVET Namn: Triticum Vulgare-olja
Produktinformation
EAN
5902574359575
Vetegroddsolja 50 ml oraffinerad
Oraffinerad, 50 ml
Jämför pris från 230 kr till 230 kr i 1 olika butiker
Jämför






