Moringaolja, oraffinerad, kallpressad, 50 ml.
50 ml.
Jämför pris från 300 kr till 300 kr i 1 olika butiker
Råvara för industrin: Moringaolja / NAMN: MORINGAFRÖOLJA, KALLPRESSAD ORAFFINERAD olja, kallpressad INKL.: MORINGA OLEIFERAFRÖOLJA CAS-nummer 93165-54-9 EINECS-nummer 296-941-1 Kallpressad, oraffinerad olja från fröna från Moringa oleifera-trädet. Ett träd som är hemmahörande i Indien och Pakistan, odlat i många asiatiska länder, samt Sydamerika och Afrika. Oljan har en mjölkgul färg och en distinkt arom. Vi erbjuder oraffinerad, kallpressad moringaolja. En unik egenskap hos moringaolja är dess ovanliga oljesyrainnehåll (den är resistent mot oxidation och härsknar nästan aldrig). Verkan. Tack vare sin sammansättning har oljan starka rynkdämpande, regenererande och vitaliserande effekter på huden (hög fytosterolhalt). Oljesyrorna i oljan är ansvariga för oljans snabba absorption, hudåterfuktning och kanske framför allt för transporten av aktiva substanser in i huden. Regelbunden användning normaliserar talgproduktionen, vilket gör den idealisk för kombinerad hud. För hårbotten- och hårvård, ger näring åt hårsäckarna, förhindrar kluvna toppar, ger glans och ljusstyrka till håret. Användning. Inom kosmetika, värderad och använd i anti-aging-produkter, tvålindustrin och hårvårdsprodukter. För kosmetiska formler för hudvård rekommenderas en oljekoncentration på 5–98 %. Oljan fungerar som en ledande olja i håroljningsbehandlingen Egenskaper inom hudvård: - återfuktar, gör huden fastare och slätare - reglerar hudens talgutsöndring - har antiseptiska och lugnande egenskaper - förbättrar hudtonen - är effektiv i kampen mot aknesymptom Egenskaper inom hårvård: - ger näring åt hårsäckar och hårbotten - förhindrar håravfall håravfall - förhindrar kluvna toppar - återfuktar och ger håret ljusare färg
EAN
5902574356642
Beskrivning
Råvara för industrin: Moringaolja / NAMN: MORINGAFRÖOLJA, KALLPRESSAD ORAFFINERAD olja, kallpressad INKL.: MORINGA OLEIFERAFRÖOLJA CAS-nummer 93165-54-9 EINECS-nummer 296-941-1 Kallpressad, oraffinerad olja från fröna från Moringa oleifera-trädet. Ett träd som är hemmahörande i Indien och Pakistan, odlat i många asiatiska länder, samt Sydamerika och Afrika. Oljan har en mjölkgul färg och en distinkt arom. Vi erbjuder oraffinerad, kallpressad moringaolja. En unik egenskap hos moringaolja är dess ovanliga oljesyrainnehåll (den är resistent mot oxidation och härsknar nästan aldrig). Verkan. Tack vare sin sammansättning har oljan starka rynkdämpande, regenererande och vitaliserande effekter på huden (hög fytosterolhalt). Oljesyrorna i oljan är ansvariga för oljans snabba absorption, hudåterfuktning och kanske framför allt för transporten av aktiva substanser in i huden. Regelbunden användning normaliserar talgproduktionen, vilket gör den idealisk för kombinerad hud. För hårbotten- och hårvård, ger näring åt hårsäckarna, förhindrar kluvna toppar, ger glans och ljusstyrka till håret. Användning. Inom kosmetika, värderad och använd i anti-aging-produkter, tvålindustrin och hårvårdsprodukter. För kosmetiska formler för hudvård rekommenderas en oljekoncentration på 5–98 %. Oljan fungerar som en ledande olja i håroljningsbehandlingen Egenskaper inom hudvård: - återfuktar, gör huden fastare och slätare - reglerar hudens talgutsöndring - har antiseptiska och lugnande egenskaper - förbättrar hudtonen - är effektiv i kampen mot aknesymptom Egenskaper inom hårvård: - ger näring åt hårsäckar och hårbotten - förhindrar håravfall håravfall - förhindrar kluvna toppar - återfuktar och ger håret ljusare färg
Produktinformation
EAN
5902574356642
Moringaolja, oraffinerad, kallpressad, 50 ml.
50 ml.
Jämför pris från 300 kr till 300 kr i 1 olika butiker
Jämför






