Buritiolja 20 ml ORAFFINERAD, CP
20 ml
Jämför pris från 236 kr till 236 kr i 1 olika butiker
Produktstatistik Råmaterial för industrin: Buritiolja / Buritiolja, CP Kallpressad olja, ORAFFINERAD INKL.: Mauritia Flexuosa fruktolja CAS-nummer 394239-67-9 EINECS-nummer Buritiolja , utvunnen från Amazonas palmranka (Mauritia flexuosa - även känd som Aguaje). Rekommenderas för mogen och skadad hud. Den utmärker sig bland andra oljor för sin unika sammansättning (mycket hög betakaroten och (oljesyrainnehåll), karakteristisk rödaktig färg och relativt stark doft. Verkan. Tack vare sitt höga E-vitamininnehåll är den en utmärkt antioxidant. Betakaroten ger den egenskaperna hos en naturlig solkräm, samtidigt som den skyddar huden från överdrivna UV-strålar (ett naturligt filter). Den höga koncentrationen av palmitinsyra gör den i sin tur lämplig för vård av grov eller sprucken hud. Sammanfattningsvis, när man använder Buriti-olja: - ökar hudens elasticitet - bekämpar de skadliga effekterna av fria radikaler - vi ger den skydd mot överdrivna UV-strålar, och om en solbränna uppstår lindrar vi dess effekter. - vi förbättrar hudtonen - vi återfuktar och ger näring åt huden. Användning. Buritiolja kan användas som ingrediens (tillsats) till hudvårdskrämer och emulsioner (tillsätt i fas C). Den används främst i kosmetiska formler med färgande och regenererande effekter. Rekommenderad koncentration i kosmetiska formler 5-99%. Perfekt som ingrediens i ett regenererande balsam eller aftersun-balsam. Kemisk information. Oljan innehåller upp till 80 % oljesyra, 15 % palmitinsyra och ca 1 % linol- och linolensyra, samt betakaroten. Förtvålningsindex för denna olja är 176 mg KOH/g. Ursprungsinformation. Olja importerad från basilika, förpackad i Storbritannien. Förvaringsrekommendationer. Skydda mot direkt solljus, förvara i rumstemperatur
EAN
5902574356307
Beskrivning
Produktstatistik Råmaterial för industrin: Buritiolja / Buritiolja, CP Kallpressad olja, ORAFFINERAD INKL.: Mauritia Flexuosa fruktolja CAS-nummer 394239-67-9 EINECS-nummer Buritiolja , utvunnen från Amazonas palmranka (Mauritia flexuosa - även känd som Aguaje). Rekommenderas för mogen och skadad hud. Den utmärker sig bland andra oljor för sin unika sammansättning (mycket hög betakaroten och (oljesyrainnehåll), karakteristisk rödaktig färg och relativt stark doft. Verkan. Tack vare sitt höga E-vitamininnehåll är den en utmärkt antioxidant. Betakaroten ger den egenskaperna hos en naturlig solkräm, samtidigt som den skyddar huden från överdrivna UV-strålar (ett naturligt filter). Den höga koncentrationen av palmitinsyra gör den i sin tur lämplig för vård av grov eller sprucken hud. Sammanfattningsvis, när man använder Buriti-olja: - ökar hudens elasticitet - bekämpar de skadliga effekterna av fria radikaler - vi ger den skydd mot överdrivna UV-strålar, och om en solbränna uppstår lindrar vi dess effekter. - vi förbättrar hudtonen - vi återfuktar och ger näring åt huden. Användning. Buritiolja kan användas som ingrediens (tillsats) till hudvårdskrämer och emulsioner (tillsätt i fas C). Den används främst i kosmetiska formler med färgande och regenererande effekter. Rekommenderad koncentration i kosmetiska formler 5-99%. Perfekt som ingrediens i ett regenererande balsam eller aftersun-balsam. Kemisk information. Oljan innehåller upp till 80 % oljesyra, 15 % palmitinsyra och ca 1 % linol- och linolensyra, samt betakaroten. Förtvålningsindex för denna olja är 176 mg KOH/g. Ursprungsinformation. Olja importerad från basilika, förpackad i Storbritannien. Förvaringsrekommendationer. Skydda mot direkt solljus, förvara i rumstemperatur
Produktinformation
EAN
5902574356307
Buritiolja 20 ml ORAFFINERAD, CP
20 ml
Jämför pris från 236 kr till 236 kr i 1 olika butiker
Jämför






