Picknickfilt – 8 picknickfiltar till utflykten

En solig dag, en korg fylld med läckra tilltugg, och en behaglig plats i det gröna – ingredienser för en perfekt picknick. Men vänta, har vi glömt något? Ja, en picknickfilt!

author avatar

Anders Lindsborg

Oct 7, 2023   •  3 min lästid

cover

Innehållsförteckning

Att välja den perfekta picknickfilten kan vara en viktig del av att skapa minnesvärda utomhusupplevelser. Oavsett om du planerar en romantisk dejt under stjärnorna eller en dag i parken med familjen, kommer en bra picknickfilt att erbjuda komfort och funktionalitet. Här presenterar vi 8 picknickfiltar som passar till alla tillfällen.Grå, blå/vit rutig picknickfilt

Picknickfilt grå/blå/vit rutig från HomeRoom

Storlek: 195x145 cm

Köp den härKompakt picknickfilt

Picknickfilt Compact för vandring/friluftsliv från Decathlon

Storlek: 146x120 cm

Köp den här
Randig picknickfilt från H&M

Picknickfilt från H&M

En picknickfilt med randigt mönster, tillverkad i vävt material, kompletterad med en vattenresistent mjukplastyta på baksidan. Filten är utrustad med en matchande bärrem och säkras enkelt med en kardborrestängning.

Storlek: 140x160 cm

Köp den härYard picknickfilt

Yard Picknick Filt

Yard Picknick Filt är en både praktisk och elegant lösning för dina utomhusaktiviteter. Denna picknickfilt, som mäter 180x180 cm, är dubbelvävd i GOTS-certifierad bomull, vilket garanterar en hållbar och miljövänlig produkt.

Storlek: 180x180 cm

Köp den här
Picknickpläd City från Sagaform

Sagaform Picknickpläd City från Ellos

En elegant picknickpläd som kombinerar lyx med funktionalitet, utrustad med en vattenresistent undersida och ett praktiskt fack med dragkedja för säker förvaring. Pläden är designad för enkel användning, där den smidigt kan rullas ihop och bekvämt bäras med det integrerade handtaget. Finns i tre färger, grå, beige och svart.

Storlek: 130x170 cm

Köp den här
Rund picknickfilt från H&M

Round picnic blanket från H&M

Rund picknickfilt i flätad plast med mjuk, vattenavvisande plastbaksida och bärrem med kardborreknäppning.

Storlek: 140x160 cm

Köp den här
Grand filt

Grand filt från Nordic Nest

Grand-filten, som mäter 120x170 cm, kommer från det danska varumärket Ferm Living och är skapad med en utsökt blandning av bomull och linne, kompletterad med ett mjukt foder av återvunnen polyester, vilket ger den en extra mjuk känsla. Denna filt är mångsidig och kan användas för att kura in sig i under de kyligare månaderna, samt fungera som en utmärkt picknickfilt under soliga sommardagar. Dess geometriska mönster och färgkombinationer erbjuder en stilfull inredningsdetalj, vare sig den draperas över soffans armstöd eller placeras vid sängens fotända.

Storlek: 170x120 cm

Köp den härMönstrad picknickfilt

Mönstrad picknickfilt med handtag

En rutig picknickfilt EVA-beklädd undersida. Enkel att rulla ihop.

Storlek: 175x175

Köp den härAtt välja den rätta picknickfilten kan förhöja din utomhusupplevelse, oavsett om det är en dag i parken, en strandutflykt eller en vandring i naturen. Genom att överväga faktorer som material, storlek, design, pris, hållbarhet och miljöpåverkan, kan du hitta en picknickfilt som inte bara uppfyller dina behov utan också kompletterar din stil och värderingar.

Så packa din picknickkorg, rulla ut din nya filt och njut av en härlig dag under den öppna himlen. Och kom ihåg, de bästa minnena skapas när vi tar oss tid att pausa, koppla av och njuta av de enkla glädjeämnena i livet.