GHD Plattång / Styler: Vilken är rätt för dig?

En guide till fördelar, nackdelar och olika GHD-modeller.

author avatar

Anders Lindsborg

Dec 12, 2023   •  14 min lästid

cover

Innehållsförteckning

GHD är ett av de mest kända varumärkena för stylingverktyg. Med sina högkvalitativa plattänger har de blivit ett världsledande varumärke. Plattänger / stylers från GHD har blivit en favorit för professionella stylister och är ett oumbärligt verktyg för individer som vill ha ett slätt och glansigt hår varje dag.

I denna artikel kommer vi att utforska de olika modellerna från GHD och beskriva dem i detalj. Vi kommer också att jämföra plattänger från GHD med andra varumärken och förklara vad som gör GHD Plattänger unika. Dessutom kommer vi att förklara vad en plattång är och hur den används för att styla håret.


"En bra plattång kan förvandla ditt hår från krusigt till fantastiskt slätt på bara några minuter."

Nyckelpunkter

 • GHD tillverkarar högkvalitativa stylers för ditt hår
 • Artikeln kommer att utforska olika modeller från GHD och jämföra med andra varumärken
 • En plattång används för att räta ut och forma håret
 • GHD Plattänger är ett oumbärligt verktyg för individer som vill ha ett slätt och glansigt hår varje dag
 • Fördelarna med plattänger från GHD inkluderar snabb uppvärmning, konstant temperatur, minimala skador på håret och lång hållbarhet

Vad är en Plattång?

En plattång är ett elektriskt verktyg som används för att styla håret. Det hjälper till att räta ut och forma håret för att skapa en slät och glänsande finish. Plattången består av två heta plattor som pressas mot håret för att skapa den önskade formen. Plattången kan användas på både torrt och fuktigt hår.

Det är ett mångsidigt verktyg som ger möjlighet att skapa olika frisyrer, från släta och glansiga till lockiga och volymfyllda. Plattången är därför en viktig del av stylingbehovet för många människor.


GHD Original

GHD Original Styler

GHD Original Styler är den mest kända modellen av från GHD och är den perfekta lösningen när du vill skapa släta, glänsande frisyrer. Plattorna är tillverkade av keramik och värms upp snabbt vilket gör dem redo att användas på nolltid. Med en jämn värmefördelning över hela plattan kan du styla håret med enkelhet.

GHD Original Styler är enkel att använda och du kan skapa en mängd olika frisyrer med den. Det är en lätthanterlig plattång som inte skadar ditt hår, tack vare sin konstanta temperatur. Oavsett om du ska på en fest eller på jobbet, ger GHD Original Styler alltid ett fantastiskt resultat.

Den är perfekt för att räta ut svårhanterligt hår och göra det mycket mer lätthanterligt. För att skapa en slät och glansig frisyr från rötterna till topparna, använd GHD Original Styler. Detta är den ultimata stylingverktyget för att förvandla vardagsfrisyrer till något extra speciellt.

Fördelar med GHD Original Styler

 • Keramiska plattor som värms upp snabbt
 • Jämn värmefördelning över hela plattan
 • Perfekt för att skapa släta och glänsande frisyrer
 • Lätthanterlig och enkel att använda
 • Skadar inte håret med sin konstanta temperatur


GHD Platinum

GHD Platinum+ Styler

GHD Platinum+ Styler är den mest avancerade plattången från GHD. Det har utrustats med en unik ultra-zone-teknologi som övervakar temperaturen på plattorna och anpassar sig automatiskt för att hålla den konstanta temperaturen på 185°C för att ge minimala skador på håret.

Den avancerade tekniken gör stylingprocessen mer jämn och ger fantastiska resultat för alla hårtyper. GHD Platinum+ Styler är mycket lätt att använda och ger en slät och glansig finish.

GHD Platinum+ Styler är det perfekta verktyget för dig som vill investera i en högkvalitativ och pålitlig plattång för att styla ditt hår på bästa möjliga sätt.
GHB Gold

GHD Gold Styler

GHD Gold Styler är perfekt för dig som vill ha ett stylingverktyg som kan användas för både släta och lockiga frisyrer. Dess dual-zone-teknologi garanterar jämn värme fördelning över hela plattan, vilket resulterar i snabb och effektiv styling. Den avsmalnande utformningen av plattorna gör det också enkelt att skapa lockar eller vågor. Med denna modell från GHD kan du räkna med fantastiska stylingresultat och ett friskt och glänsande hår.

Fördelar med GHD Gold Styler

 • Kan användas för att skapa både släta och lockiga frisyrer
 • Dual-zone-teknologi ger en jämn temperatur på hela plattan
 • Avsmalnande plattor gör det enklare att skapa lockar och vågor
 • Snabb uppvärmningstid och effektiv styling
 • Ger ett hälsosamt och glänsande hårGHD Max

GHD Max Styler: GHD Max plattång är idealisk för dig med tjockt, långt hår, tack vare dess breda plattor. Dessa breda plattor tillåter dig att styla större delar av håret på en gång, vilket minimerar tiden det tar för att få perfekt rakt hår. Precis som alla andra GHD-märken, har Max-modellen en avancerad keramisk värmeteknologi för ett jämt och glänsande resultat.
GHD Unplugged

GHD Unplugged: är en trådlös plattjärn som ger dig friheten att styla ditt hår var du än är. Denna lätta och kompakta modell erbjuder upp till 20 minuter oavbruten användning med en enda laddning. Den är perfekt för snabba touch-ups under dagen eller resor. Den innehåller dubbla zontermiska sensorer som säkerställer en optimal temperatur på 185°C över hela stylingplattan, vilket säkerställer jämn värmefördelning och minskar risken för värmeskador. GHD Unplugged har även en automatisk sovlägefunktion som stänger av plattjärnet efter 30 minuter utan aktivitet, vilket ökar säkerheten. 
GHD Mini

GHD Mini: Den GHD Mini plattången är perfekt för dig med kort hår, lugg, och för detaljerade stilar. Trots sin mindre storlek tappar den inte densitetet till de keramiska värmeplattorna - det är alltför lik den klassiska modellen. Och med sin avancerade keramisk värmeteknologi, kan du vara säker på att att ge ditt hår kommer att se spegelblankt och silkeslent ut varje gång.Jämförelse av GHD Plattång modeller

När man väljer en GHD Plattång är det viktigt att veta skillnaderna mellan modellerna. Alla modeller har keramiska plattor för en optimal stylingupplevelse, men den främsta skillnaden finns i teknologin som används för att övervaka och justera temperaturen.ModellSpecifikationerFördelar
GHD Original StylerKeramiska plattor, konstant värme, lättanvänd designPerfekt för släta och glansiga frisyrer
GHD Platinum+ StylerUltra-zone-teknologi, adaptiv värme, minimalt hårskadorPerfekt för alla hårtyper, ger slätt och glansigt hår
GHD Gold StylerDual-zone-teknologi, avsmalnande plattor, jämn värmeAllsidig och perfekt för både släta och lockiga frisyrer

Modell Specifikationer Fördelar
GHD Original Styler Keramiska plattor, konstant värme, lättanvänd design Perfekt för släta och glansiga frisyrer
GHD Platinum+ Styler Ultra-zone-teknologi, adaptiv värme, minimalt hårskador Perfekt för alla hårtyper, ger slätt och glansigt hår
GHD Gold Styler Dual-zone-teknologi, avsmalnande plattor, jämn värme Allsidig och perfekt för både släta och lockiga frisyrer

GHD Platinum+ Styler har den mest avancerade teknologin av de olika modellerna, som följs av GHD Gold Styler och GHD Original Styler. Valet av modell beror på individuella behov och hårtyper.

Jämförelse med andra varumärken

Även om det finns många varumärken som tillverkar plattänger, så är GHD Plattång känt för sin höga kvalitet och unika teknologi. Genom att jämföra GHD Plattång med andra varumärken kan vi se att GHD överträffar många av dem när det gäller prestanda och hållbarhet.

Babyliss Plattång

Babyliss Plattång är en annan ledande plattång på marknaden. Den har liknande funktioner som GHD, med keramiska plattor och olika värmeinställningar. Dock är GHD känd för att ha en mer konstant temperatur och en slätare finish, vilket gör att håret ser blankare ut.

Remington Plattång

Remington Plattång är en annan populär plattång som är lätt att hitta till ett överkomligt pris. Även om den har keramiska plattor och en snabb uppvärmningstid, så är den inte lika pålitlig som GHD. Användare har rapporterat om problem med överhettning och otillräcklig värme.

Philips Plattång

Philips Plattång är en annan vanlig plattång på marknaden. Den har keramiska plattor och en snabb uppvärmningstid, men de andas inte samma kvalité som plattänger från GHD. GHD är pålitligare och ger bättre resultat när det gäller att skapa släta och glansiga frisyrer.

GHD PlattångBabyliss PlattångRemington PlattångPhilips PlattångFördelar- Konstant temperatur
- Hållbar design
- Snabb uppvärmningstid- Keramiska plattor
- Olika värmeinställningar
- Lätt att hitta till rimligt pris- Keramiska plattor
- Snabb uppvärmningstid
- Rimligt pris- Keramiska plattor
- Snabb uppvärmningstidNackdelar- Dyr
- Begränsat antal värmeinställningar- Kan överhettas
- Mindre konstant temperatur- Kan överhettas
- Ojämn värme- Inte samma kvalité

Överlag kan vi se att plattänger från GHD erbjuder de bästa funktionerna, den högsta kvaliteten och den mest pålitliga designen. Dess oöverträffade prestanda gör att GHD Original Styler, GHD Gold Styler eller GHD Platinum+ Styler till det självklara valet för den som vill ha det bästa stylingverktyget.

Sammanfattning av fördelarna med GHD Plattång

En GHD Plattång är det ultimata stylingverktyget för att få ditt hår att se glänsande och slätt ut. Här är fördelarna med att välja en GHD Plattång:

Snabb uppvärmning och konstant temperatur för optimal styling

Alla modeller av GHD Plattång har keramiska plattor för en snabb uppvärmning och jämn värmefördelning. Detta gör det enklare att få en slät och glänsande finish på håret.

Minimala skador på håret

En GHD Plattång är designad för att minimera skador på håret. De keramiska plattorna ger en jämn värme som minskar risken för skador på håret jämfört med billigare modeller. Dessutom har GHD Plattång en automatisk avstängningsfunktion efter 30 minuter, vilket gör den säkrare att använda.

Lättanvänd och hållbar design

En GHD Plattång är enkel att använda för både nybörjare och erfarna användare. Den har en snygg och robust design som gör den tålig mot repor och stötar.

Förmågan att skapa både släta och lockiga frisyrer

En GHD Plattång har en avsmalnande design som gör det enklare att skapa lockar och vågor. Den ger en fantastisk stylingförmåga, från släta och glänsande frisyrer till lockiga och volymfyllda.

Sammanfattningsvis är GHD Platång det bästa stylingverktyget för att få ett slätt och glansigt hår. Med en GHD Plattång får du snabb och optimal styling, minimala skador på håret, lättanvänd och hållbar design samt förmågan att skapa både släta och lockiga frisyrer.

Slutsats

GHD Plattång är utan tvekan ett av de bästa stylingverktygen på marknaden. Med sina olika modeller erbjuder det olika alternativ för olika behov och hårtyper. Genom att välja en GHD Plattång kan du förvänta dig snabb uppvärmning och konstant temperatur för optimal styling, minimala skador på håret, lättanvänd och hållbar design samt förmågan att skapa både släta och lockiga frisyrer.

GHD Plattång överträffar andra varumärken när det gäller prestanda, kvalitet och stylingresultat. Många användare ger positiva recensioner och anser att GHD Plattång är det perfekta stylingverktyget för att få ett slätt och glansigt hår. Oavsett om du vill ha slätt och glansigt hår eller lockigt och volym, kan du lita på att GHD Plattång ger dig det bästa resultatet.

Vanliga frågor

Vad är en plattång?

En plattång är en elektriskt verktyg som används för att räta ut och forma håret genom att pressa de uppvärmda plattorna mot håret.

Vad är fördelarna med GHD Original Styler?

GHD Original Styler är den ikoniska och mest populära modellen av GHD Plattång. Den har keramiska plattor som värms upp snabbt och ger en konstant temperatur för optimal styling. Den är lätt att använda och ger en jämn värmefördelning över hela plattan vilket ger släta och glänsande frisyrer.

Vilken är den avancerade modellen av GHD Plattång?

GHD Platinum+ Styler är den avancerade modellen av GHD Plattång med ultra-zone-teknologi som övervakar temperaturen och anpassar sig automatiskt för att hålla en optimal värme på 185°C. Detta minimerar skador på håret och ger en jämn och konstant styling.

Vad skiljer GHD Gold Styler från andra modeller?

GHD Gold Styler är en av de mest allsidiga modellerna av GHD Plattång. Den har dual-zone-teknologi som ger en jämn temperatur över hela plattan för snabb och effektiv styling. Dessutom har den avsmalnande plattor för att göra det enklare att skapa lockar och vågor.

Hur jämförs de olika modellerna av GHD Plattång?

Alla modeller av GHD Plattång har keramiska plattor för optimal värme och en slät finish. Skillnaden ligger främst i teknologin som används för att övervaka och justera temperaturen. GHD Platinum+ Styler har den mest avancerade teknologin, följt av GHD Gold Styler och GHD Original Styler.

Hur jämförs GHD Plattång med andra varumärken?

GHD Plattång skiljer sig från andra varumärken genom sin höga kvalitet, pålitlighet och fantastiska stylingresultat. Användare ger positiva recensioner och anser att GHD Plattång överträffar andra varumärken när det gäller prestanda och hållbarhet.

Vilka fördelar kan man förvänta sig av GHD Plattång?

Genom att välja en GHD Plattång kan du förvänta dig följande fördelar: snabb uppvärmning och konstant temperatur för optimal styling, minimala skador på håret, lättanvänd och hållbar design samt förmågan att skapa både släta och lockiga frisyrer.

Varför är GHD Plattång det bästa stylingverktyget?

GHD Plattång är ett av de bästa stylingverktygen på marknaden tack vare dess olika modeller som erbjuder olika alternativ för olika behov och hårtyper. GHD Plattång överträffar andra varumärken när det gäller prestanda, kvalitet och stylingresultat.